OxY Póthaj Copf - Mesés Lófarok Könnyedén

Add meg a tökéletes eleganciáját a frizurádnak póthaj copffal! 

Mostantól olyan lehet a hajad, amilyennek megálmodtad, hiszen az Oxy csatos pótcopffal észrevétlenül dúsíthatod a copfodat. 

Soha nem voltál ilyen közel ahhoz, hogy gyönyörű lófarkad legyen 

Szeretnél lófarkat, de egyszerűen túl rövid hozzá a hajad, esetleg nagyon göndör, vagy túl rendetlen? Akárhogy próbálod, nem tudod normálisan összefogni? Jó hírünk van: nem kell heteket, vagy hónapokat várnod arra, hogy teljesüljön az álmod. Neked is lehet szexi lófarkad egyszerűen, két lépésben!

Nyűgözd le a barátaidat

Az OxY pótcopfot számtalan alkalommal viselheted: az irodában, iskolában, randin, de akár kirándulásokon is. Miért is ne lehetne Izgalmasabb a külsőd holnaptól?

Próbáld ki a pótcopfot, és tündökölj!

Készen állsz arra, hogy üdvözöld a tükörben az új önmagad? Nézz körül pótcopfjaink között, és válaszd a hozzád illő színt. A lófarkat saját magad is fel tudod tenni, hiszen nagyon egyszerű a használata. 

Már holnaptól új frizurád lehet! 

Szinte észrevehetetlen, hogy nem a saját hajad, hiszen a haj tökéletesen fedi a csatot, így senkinek sem tűnik fel ez a szépségtrükk. 

Elérhető változatok: Koromfekete, Természetes Fekete, Kávébarna, Sötétbarna, Csokoládébarna, Gesztenyebarna, Hamvas Barna, Világosszőke.

OxY póthaj copf – lófarok gyorsan, elérhető áron.