Akció!

Póthaj Copf 50cm 100g Sötétbarna 02

30.955 Ft

-4%

Laurának nagyon töredezett volt a hajvége, ezért levágatta. Így viszont sajnos csak egy egészen aprócska copfja van, ami folyton kibújik a gumiból. Ráadásul nagyon hiányzik neki a haja, sokszor odakap a nem létezo hajvégéhez, hogy végighúzza rajta a kezét, de sajnos már nem találja ott a mesés lófarkát.

Viszont így, rövidebb frizurával nem is érzi magát noiesnek, és sokkal kisebb a kedve kimozdulni otthonról. Pedig hívják a barátai mindenféle programokra, de sokszor visszautasítja, hiszen nem elégedett a tükörképével.

Ebbol lett elege a legjobb barátnojének, aki nem akarta, hogy a lány tovább szomorkodjon.

Laura eloször iszonyat szkeptikusan fogadta az OxY Póthaj copf ajándékot, de aztán kezdett megbarátkozni a gondolattal, hiszen nagyon vágyott már egy lófarokra.

Szerencsére könnyen fel tudta magának csatolni, és egy percig sem érezte azt, hogy nem a sajátja lenne. Újra társasági lénnyé vált, és vidáman készülodött a programokra.

Te is szeretnél póthaj copfot? Válaszd a sötétbarna színu OxY Póthajat, és meglátod, sokkal jobban fogod magad érezni a borödben.

OxY Póthaj copf, a szépséged ore.

Készleten

Termékadatok:

  • Hosszúság: 50 cm
  • Súly: 100 gramm
  • Haj típusa: 100% Remy emberi haj (minden hajszál egy irányba áll)
  • Mosható, göndörítheto, egyenesítheto
  • Felhelyezés ideje: 5perc


Így csatolhatod fel a pótlófarkadat:

  • kösd a hajad egy kisebb kontyba, vagy lófarokba
  • ahhoz, hogy a lófarkat ehhez a kisebb kontyhoz, lófarokhoz tudd rögzíteni, használj fésut. Az egyik kezeddel tartsd a hajad, a másikkal nyisd ki a pótlófarok csatját
  • válassz ki egy hosszabb részt, ez legyen a fo lófarok. Csíptesd a póthajat a sajátodra

Ennyi. A szép lófarokhoz nincs szükséged semmilyen más csatra.

Eltávolítani ugyanilyen egyszeru, csak szét kell nyitnod a pótrész csatját, és kiemelni a hajadból.

Tipp: szennyezodés esetén mosd meg parókasamponnal. A haj akkor nem fog gubancolódni, ha a száliránnyal megegyezoen engeded rá a vizet. Fémfogú kefével fésüld.