Akció!

Póthaj Copf 50cm 100g Gesztenyebarna 06

30.955 Ft

-4%

Regina ma arra ébredt, hogy semmihez sincs kedve. Idegesen kinyomta az ébresztoórát, és arra gondolt, hogy lehet mégsem megy el az esti buliba, hiszen úgyis rosszul néz ki, nincs egy jó gönce se, és még a haja is annyira rövid, hogy nem tud belole semmilyen izgalmas frizurát kreálni.

Aztán délután bekopogott hozzá egy jó barátnoje, és elohúzott a táskájából egy gesztenyebarna színu OxY póthajat. Sosem használt még ilyesmit, de aztán mégis feltuzte, és azon kapta magát, hogy vidámabb lett, és elkezdett sminkelni.

Sok nonek jelent problémát, hogy nem érzi magát szexi nonek, mert túl rövid, vagy vékony szálú a haja. Néhányan csak szeretnének végre egy kicsit másképp kinézni, megújulni, de nem akarnak bevállalni semmilyen drasztikus változtatást.

Ha te is így vagy ezzel, a csatos póthajjal szuperül jársz, hiszen természetes hatású, és percek alatt felteheto. Nem csak simán hordhatod, hiszen tudod formázni, göndöríteni, vasalni, kreppelni, és persze mosni is.

Te is szeretnél póthaj copfot? Válaszd a csokoládébarna színu OxY Póthajat, és meglátod, sokkal jobban fogod magad érezni a borödben.

OxY Póthaj copf, a szépséged ore.

Készleten

Termékadatok:

  • Hosszúság: 50 cm
  • Súly: 100 gramm
  • Haj típusa: 100% Remy emberi haj (minden hajszál egy irányba áll)
  • Mosható, göndörítheto, egyenesítheto
  • Felhelyezés ideje: 5perc


Így csatolhatod fel a pótlófarkadat:

  • kösd a hajad egy kisebb kontyba, vagy lófarokba
  • ahhoz, hogy a lófarkat ehhez a kisebb kontyhoz, lófarokhoz tudd rögzíteni, használj fésut. Az egyik kezeddel tartsd a hajad, a másikkal nyisd ki a pótlófarok csatját
  • válassz ki egy hosszabb részt, ez legyen a fo lófarok. Csíptesd a póthajat a sajátodra

Ennyi. A szép lófarokhoz nincs szükséged semmilyen más csatra.

Eltávolítani ugyanilyen egyszeru, csak szét kell nyitnod a pótrész csatját, és kiemelni a hajadból.

Tipp: szennyezodés esetén mosd meg parókasamponnal. A haj akkor nem fog gubancolódni, ha a száliránnyal megegyezoen engeded rá a vizet. Fémfogú kefével fésüld.