Visszaküldés & csere

Az oxy hair extensions visszaküldési feltételei

Az Oxyextensions.hu oldalin megtett rendeléseknél a 14 napos visszaküldési határidőt a kézbesítéstől számítjuk. Ez idő alatt megvizsgálhatod a terméket. Ha nem vagy elégedett vele, visszaküldheted.

Visszaküldési feltételeink:

Mint minden hajhosszabbítási termékekkel foglalkozó cég, mi is szigorú visszaküldési feltételekkel rendelkezünk. Minden visszaküldött terméket megvizsgálunk, hogy el tudjuk-e fogadni a terméket. A csalódás elkerülése végett ajánljuk a visszaküldési feltételek elolvasását:

  • A visszaküldésre 14 nap áll rendelkezésre
  • A terméket az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni
  • A visszaküldött póthajnál kell az arany gumiszalag is
  • Ahhoz, hogy meggyőződj arról, hogy a póthaj megfelel a visszaküldési elvárásoknak, óvatosan vedd ki a műanyag zacskóból az átvétel után, majd ellenőrizd a hosszt és a színt. Amennyiben nem felel meg az elvárásaidnak, visszarakhatod őket a zacskóba a visszaküldéshez.
  • A terméket az eredeti állapotban, megfelelően becsomagolva kell visszaküldeni. A vásárló felelőssége az ép termék visszajuttatása.

MEGJEGYZÉS: A vásárló feladata az ép termék visszaküldése. Ezért azt ajánljuk, hogy tartsd meg a szállítást igazoló lapot és a nyomonkövetési kódot, amíg nem kaptuk meg a terméket. A visszaküldéshez fordulj a helyi posta-, vagy futárszolgálathoz. A visszaküldött csomag elkeveredése esetén elkérjük a nyomonkövetési kódot. Azokat a csomagokat, amelyeket visszaküldtek, de nem kaptunk nyomonkövetési kódot mellé, nem áll módunkban visszatéríteni.

TÖLTSD LE A VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAPOT

A póthajakat visszaküldés után ki lehet cserélni más színre. Amennyiben nem találsz olyan színt, ami tetszik, visszatérítjük a rendelés árát 7 munkanapon belül.

Csere

Ha a rendelt terméket ki szeretnéd cserélni egy másik színre, kérjük, ezt jelezd a visszaküldési űrlapon! Ha több mint két hete küldted vissza a terméket és még mindig nem dolgoztuk fel azt, akkor kérjük, lépj velünk kapcsolatba!