OxY Póthaj Copf - Mesés Lófarok Könnyedén

Add meg a tökéletes eleganciáját a frizurádnak póthaj copffal!

Mostantól olyan lehet a hajad, amilyennek megálmodtad, hiszen az Oxy csatos pótcopffal észrevétlenül dúsíthatod a copfodat.

Soha nem voltál ilyen közel ahhoz, hogy gyönyöru lófarkad legyen

Szeretnél lófarkat, de egyszeruen túl rövid hozzá a hajad, esetleg nagyon göndör, vagy túl rendetlen? Akárhogy próbálod, nem tudod normálisan összefogni? Jó hírünk van: nem kell heteket, vagy hónapokat várnod arra, hogy teljesüljön az álmod. Neked is lehet szexi lófarkad egyszeruen, két lépésben!

Nyugözd le a barátaidat

Az OxY pótcopfot számtalan alkalommal viselheted: az irodában, iskolában, randin, de akár kirándulásokon is. Miért is ne lehetne Izgalmasabb a külsod holnaptól?

Show Filters

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Próbáld ki a pótcopfot, és tündökölj!

Készen állsz arra, hogy üdvözöld a tükörben az új önmagad? Nézz körül pótcopfjaink között, és válaszd a hozzád illo színt. A lófarkat saját magad is fel tudod tenni, hiszen nagyon egyszeru a használata.

Már holnaptól új frizurád lehet!

Szinte észrevehetetlen, hogy nem a saját hajad, hiszen a haj tökéletesen fedi a csatot, így senkinek sem tunik fel ez a szépségtrükk.

Elérheto változatok: Koromfekete, Természetes Fekete, Kávébarna, Sötétbarna, Csokoládébarna, Gesztenyebarna, Hamvas Barna, Világosszoke.

OxY póthaj copf – lófarok gyorsan, elérheto áron.