OxY Csatos Póthaj

Az OxY Extensionsnél mindenünk a vidám, egyszerű, gyors és pénztárcabarát, ugyanakkor gyönyörű hajhosszabbítás. Amint az látható, imádjuk a csatos póthajakat minden hosszúságban, sűrűségben és stílusban. Az OxY hajhosszabbításoddal minden egyes 24 órából egy nagyszerű "haj-nap" kerekedik.

Az OxY csatos póthaj a tökéletes, szupergyors megoldás a lélegzetelállító hajkoronához. Ez a te utad minden egyes napon! Szinte azonnali, útra való stílus, miközben a saját hajad szabadon nőhet a ragasztó károsító hatása és a hajfelvarrás hátrányai nélkül.

A magas minűségű, kényelmes polimer-bevonatú csatoknak köszönhetűen az OxY csatos póthaj segítségével kényelmesen és gyorsan, akár percek alatt változtathatsz a megjelenéseden. A nagy, feltűnő és hullámos hajtól a rövid és sima frizurán át, a csatok annyiszor változtathatóak, ahányszor a megjelenésed azt megkívánja – azaz ahányszor ruhát/outfitet cserélsz.

6 egyszerű ok amiért megéri az OxY Extensionst választani

Az ügyfeleink imádnak bennünket – és Te is imádni fogsz. Itt van, hogy miért.

INSTANT HOSSZÚSÁG – Megnövesztenéd a hajadat, de akár évekig is ugyanolyan hosszú marad? Rémálmaid vannak egy fodrászszalonban átélt rossz élménytől? Talán egyszerűen csak a hosszú, selymes loknijaidat hiányolod? Bármi is legyen az ok, az OxY hajhosszabbítással gyönyörű és azonnali hajat kaphatsz.

HULLÁMZÓ DÚSSÁG – Átváltozás kevesebb mint öt perc alatt: vékony, lelapuló és durva hajból vastag, egészséges, dús kinézet.

SZÁZ SZÁZALÉKBAN KÁROSODÁS NÉLKÜLI – Az OxY Extensions viselése teljességgel biztonságos, és soha nem károsít, miközben a természetes hajad tovább növekedhet. Csatold fel vagy le, amikor csak szeretnéd!

EGYFORMA HOSSZÚSÁGÚ SZÁLAK – A tetejétől az aljáig a mi luxusminőségű póthajaink csodálatosan teltek. Az egyedülálló előállítási folyamat során eltávolítjuk a rövidebb hajszálakat, ezzel biztosítva az egyenletesen hosszú szálakat.

LÁTHATATLAN ÉS KÖNNYEDEBB – A póthajaink láthatatlanok és szuperkönnyűek – olyan megjelenéssel bírnak, mintha egyenesen a fejbőrből nőnének. Szinte egybeolvad a te saját hajaddal és észrevehetetlen bármely szögből nézve is. Még akkor is, amikor a legdrasztikusabb feltűzést választod.

ITT VAGYUNK NEKED – Wir sind nur dann glücklich, wenn auch Du überglücklich bist. Lass Dir also Zeit bei Deinem Einkauf. Denn unsere Extensions kannst Du jederzeit umtauschen oder auch zurückerstatten, solltest Du nicht zufrieden sein. Wir sind immer für Dich da und beantworten jegliche E-Mails innerhalb von 24 Stunden, 5 Arbeitstage die Woche.

 1. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Azt mondják, a vörös hajat tudni kell viselni, és Szilvi tudja is! Gyönyörű vörös haja már a védjegyévé vált, és ő maga is imádja a tüzes tincseket. Csak egy szívfájdalma van: nem elég dús a haja. Ezt a problémát az OxY csatos póthajak vörös árnyalatával szokta megoldani, ami tökéletesen passzol a hajszínéjez. Hatalmas pluszt ad a hajának, így még gyönyörűbbek az egyébként is figyelemreméltó tincsei.

  Az OxY vörös csatos póthaj 38 centiméteres hosszúságával még bőven az a kategória, ami nem hat természetellenesnek, ellenben látványosan szebbé varázsolja a hajadat. Fényes, csillogó, de 100 százalékig eredeti haj, ezért kiválóan belesimul a saját tincseidbe, nem fog elütni. Próbáld ki, hogy a Te vörös hajkoronád is teljes pompával ragyogjon!

  Bővebben
 2. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Saci az a típus, aki nem szereti a hétköznapi megjelenést, ezért igyekszik mindig feldobni valamivel a hajviseletét, hogy egy kicsit vidámabb, feltűnőbb legyen. Az egyik kedvenc eszköze ehhez az OxY kék csatos póthaj, amit néhány mozdulattal hozzárakhat saját hajához, és máris látványosabb lesz a frizurája. A hatást fokozandó, sokszor kreppeli, göndöríti a póthajat az eredetivel, amit gond nélkül megtehet, hiszen 100 százalék emberi hajról van szó, tehát ugyanúgy formázható, mint a saját.

  Ha te is vágysz egy kis fűszerre a mindennapokba, próbáld ki, milyen vagy kék hajjal! Viselheted akár alkalomszerűen, akár napi szinten a csatos póthajat, váltogathatod a frizurádat, ahogyan kedved tartja. Ha egyszer kipróbálod, garantáltan nem fogsz tudni többé lemondani róla!

  Bővebben