Oxy Damilos Póthaj – Gyönyöru Haj Könnyedén

Legyen olyan hosszú, suru hajad, amilyenre vágysz. A megoldás a 100% emberi hajból készült damilos póthaj, amelyet igen könnyen, gyakorlatilag egy perc alatt fel tudsz helyezni, és másodpercek alatt le tudsz venni.

Tökéletes mindennapi használatra, de akkor is remek választás, ha valamilyen különleges eseményre készülsz. Nem igényel hutést, vagy melegítést, ugyanúgy kezelheted, mint a saját hajad.

Az OxY damilos póthaj segítségével olyan gyakran változtathatod a külsod, amilyen gyakran csak szeretnéd. Akár csak most ismerkedsz a póthajak világával, akár már járatos vagy benne, meglátod, hogy a damilos póthaj igen egyszeruen és gyorsan használható megoldás. Próbáld ki te is, és legyen gyönyöru frizurád.

Show Filters

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A damilos póthaj elonyei

Tökéletes a kezdok számára

A damilos póthajat kifejezetten kezdoknek ajánljuk, hiszen az összes póthaj típus közül ezt lehet a legkönnyebben kezelni. A csatos póthaj, a keratinos, a mikrogyurus, a varrott, és ragasztócsíkos megoldás is feladja a leckét a kezdoknek, de ez damilos, vagy hétköznapi nevén gumis póthaj igazán kezdo-barát, és nagyszeru bevezetést jelent a póthajak világába.

Csak egy perc, és kész is

Ha olyan hajhosszabbítási módszert keresel, amely egy perc alatt felteheto, akkor jó helyen jársz, mert a “flip in”, damilos póthaj pontosan ilyen. Gyakorlatilag ez egy egyrészes szett, amelyet emiatt igen könnyen fel tudsz tenni. A teendod: helyezd a hajadra kényelmesen, majd egy fésu segítségével húzd ki az egyes hajszálakat alóla.

Növeli a hajad dússágát, és hosszát

Nagyon sokféle hajtípus létezik, és sajnos van közöttük kifejezetten vékonyszálú is. Sajnos ezt a hajtípust nagyon nehéz kezelni, és sajnos emiatt nem úgy fest a frizuránk, ahogyan szeretnénk. Ám damilos póthajjal végre olyan dús, vastagszálú, és hosszú lehet a hajad, amilyennek szeretnéd.

Természetes megjelenés és érzés

Az OxY damilos póthaj 100% Remy póthajból készül. Senki sem fogja gyanítani, hogy nem természetes, hiszen nem különböztetheto meg a saját hajadtól. Fényes és puha tapintású, és tökéletesen beleolvad a saját frizurádba.

Annak érdekében azonban, hogy ez valóban teljesülhessen, fontos, hogy okosan válaszd ki a damilos póthaj színét, azaz csak a természetes hajszínedhez nagyon közel álló színre szabad rábólintanod. Mivel rengeteg árnyalatban elérheto, ez nem okozhat problémát.

Nincs szükség melegítésre-, ragasztásra-vagy szalagra

Végre egy póthaj, amihez nincs szükség különleges eszközre, vagy bármilyen speciális összetevore. Szuper, mert így a kezdok is egyszeruen tudnak vele bánni, ráadásul akkor veszed le, amikor csak tetszik. Hordhatod munkába, vagy bárhová, ahová mész, akár egész nap is rajtad lehet.

Minoségiek

Ezek az OxY damilos póthajak erosek, finom szálúak, és minoségiek. Mivel teljes mértékben emberi hajszálakból épülnek fel, moshatod, száríthatod, festheted, vághatod, vasalhatod, göndörítheted is. Biztonságos, hiszen nem esik le, és tartós, megfelelo ápolás mellett sokáig fogja szolgálni a szépségedet.

Készen állsz, hogy javítsd a frizurád állapotát egy kedvezo árú, minoségi damilos póthajjal? Válassz most közülük kedved szerint.