OxY Csatos Póthaj

Az OxY Extensionsnél mindenünk a vidám, egyszerű, gyors és pénztárcabarát, ugyanakkor gyönyörű hajhosszabbítás. Amint az látható, imádjuk a csatos póthajakat minden hosszúságban, sűrűségben és stílusban. Az OxY hajhosszabbításoddal minden egyes 24 órából egy nagyszerű "haj-nap" kerekedik.

Az OxY csatos póthaj a tökéletes, szupergyors megoldás a lélegzetelállító hajkoronához. Ez a te utad minden egyes napon! Szinte azonnali, útra való stílus, miközben a saját hajad szabadon nőhet a ragasztó károsító hatása és a hajfelvarrás hátrányai nélkül.

A magas minűségű, kényelmes polimer-bevonatú csatoknak köszönhetűen az OxY csatos póthaj segítségével kényelmesen és gyorsan, akár percek alatt változtathatsz a megjelenéseden. A nagy, feltűnő és hullámos hajtól a rövid és sima frizurán át, a csatok annyiszor változtathatóak, ahányszor a megjelenésed azt megkívánja – azaz ahányszor ruhát/outfitet cserélsz.

6 egyszerű ok amiért megéri az OxY Extensionst választani

Az ügyfeleink imádnak bennünket – és Te is imádni fogsz. Itt van, hogy miért.

INSTANT HOSSZÚSÁG – Megnövesztenéd a hajadat, de akár évekig is ugyanolyan hosszú marad? Rémálmaid vannak egy fodrászszalonban átélt rossz élménytől? Talán egyszerűen csak a hosszú, selymes loknijaidat hiányolod? Bármi is legyen az ok, az OxY hajhosszabbítással gyönyörű és azonnali hajat kaphatsz.

HULLÁMZÓ DÚSSÁG – Átváltozás kevesebb mint öt perc alatt: vékony, lelapuló és durva hajból vastag, egészséges, dús kinézet.

SZÁZ SZÁZALÉKBAN KÁROSODÁS NÉLKÜLI – Az OxY Extensions viselése teljességgel biztonságos, és soha nem károsít, miközben a természetes hajad tovább növekedhet. Csatold fel vagy le, amikor csak szeretnéd!

EGYFORMA HOSSZÚSÁGÚ SZÁLAK – A tetejétől az aljáig a mi luxusminőségű póthajaink csodálatosan teltek. Az egyedülálló előállítási folyamat során eltávolítjuk a rövidebb hajszálakat, ezzel biztosítva az egyenletesen hosszú szálakat.

LÁTHATATLAN ÉS KÖNNYEDEBB – A póthajaink láthatatlanok és szuperkönnyűek – olyan megjelenéssel bírnak, mintha egyenesen a fejbőrből nőnének. Szinte egybeolvad a te saját hajaddal és észrevehetetlen bármely szögből nézve is. Még akkor is, amikor a legdrasztikusabb feltűzést választod.

ITT VAGYUNK NEKED – Wir sind nur dann glücklich, wenn auch Du überglücklich bist. Lass Dir also Zeit bei Deinem Einkauf. Denn unsere Extensions kannst Du jederzeit umtauschen oder auch zurückerstatten, solltest Du nicht zufrieden sein. Wir sind immer für Dich da und beantworten jegliche E-Mails innerhalb von 24 Stunden, 5 Arbeitstage die Woche.

 1. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

 2. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Vera két kisgyerek anyukája, akik mellett továbbra is fontosnak tartja, hogy adjon a megjelenésére. Tudja jól, hogy a haj a megjelenés koronája, ezért igyekszik ápolni a tincseit. A szülés utáni hajhullás viszont őt sem kerülte el, így gyönyörű aranyszőke haja jelentősen megritkult. Az OxY aranyszőke csatos póthaj azonban segít neki abban, hogy a hajszínének megfelelő pótlással továbbra is csodás frizurával léphessen ki az utcára minden nap.

  Ha Te is úgy érzed, szüksége lenne egy kis tömegnövelésre a hajadnak, vagy éppen hosszítanád a hajad, a csatos póthaj kitűnő választás számodra! Mivel 100 százalék emberi hajból készült, gyönyörűen belesimul a saját hajadba, senki sem fogja észrevenni a „csalást”, te pedig teljes pompádban tündökölhetsz!

  Bővebben
 3. Normál ár: 46 798,12 Ft

  Akciós ár: 39 905,05 Ft

  Réka hajára gyakran jegyzik meg, hogy úgy ragyog, mint az arany! Gyönyörű aranyszőke hajkoronája mindenkinek feltűnik, de azt csak ő tudja, hogy van egy trükkje, amivel sokat javít a haja állapotán. Ez pedig az OxY aranyszőke csatos póthaj, amivel hosszú haja tömegét 200 grammal növelheti meg, így igazán dúsnak és gyönyörűnek hat!

  Ha te is úgy érzed, ráférne némi tömegnövelés a hajadra, mindenképpen próbáld ki a 200 grammos csatos póthajat! Bámulatosan belesimul az eredeti hajadba, de látványosan dúsabbnak fog hatni! Aranyszőke árnyalatával a Te aranyszőke hajadhoz is tökéletesen passzol majd!

  Bővebben