OxY Csatos Póthaj

Az OxY Extensionsnél mindenünk a vidám, egyszerű, gyors és pénztárcabarát, ugyanakkor gyönyörű hajhosszabbítás. Amint az látható, imádjuk a csatos póthajakat minden hosszúságban, sűrűségben és stílusban. Az OxY hajhosszabbításoddal minden egyes 24 órából egy nagyszerű "haj-nap" kerekedik.

Az OxY csatos póthaj a tökéletes, szupergyors megoldás a lélegzetelállító hajkoronához. Ez a te utad minden egyes napon! Szinte azonnali, útra való stílus, miközben a saját hajad szabadon nőhet a ragasztó károsító hatása és a hajfelvarrás hátrányai nélkül.

A magas minűségű, kényelmes polimer-bevonatú csatoknak köszönhetűen az OxY csatos póthaj segítségével kényelmesen és gyorsan, akár percek alatt változtathatsz a megjelenéseden. A nagy, feltűnő és hullámos hajtól a rövid és sima frizurán át, a csatok annyiszor változtathatóak, ahányszor a megjelenésed azt megkívánja – azaz ahányszor ruhát/outfitet cserélsz.

6 egyszerű ok amiért megéri az OxY Extensionst választani

Az ügyfeleink imádnak bennünket – és Te is imádni fogsz. Itt van, hogy miért.

INSTANT HOSSZÚSÁG – Megnövesztenéd a hajadat, de akár évekig is ugyanolyan hosszú marad? Rémálmaid vannak egy fodrászszalonban átélt rossz élménytől? Talán egyszerűen csak a hosszú, selymes loknijaidat hiányolod? Bármi is legyen az ok, az OxY hajhosszabbítással gyönyörű és azonnali hajat kaphatsz.

HULLÁMZÓ DÚSSÁG – Átváltozás kevesebb mint öt perc alatt: vékony, lelapuló és durva hajból vastag, egészséges, dús kinézet.

SZÁZ SZÁZALÉKBAN KÁROSODÁS NÉLKÜLI – Az OxY Extensions viselése teljességgel biztonságos, és soha nem károsít, miközben a természetes hajad tovább növekedhet. Csatold fel vagy le, amikor csak szeretnéd!

EGYFORMA HOSSZÚSÁGÚ SZÁLAK – A tetejétől az aljáig a mi luxusminőségű póthajaink csodálatosan teltek. Az egyedülálló előállítási folyamat során eltávolítjuk a rövidebb hajszálakat, ezzel biztosítva az egyenletesen hosszú szálakat.

LÁTHATATLAN ÉS KÖNNYEDEBB – A póthajaink láthatatlanok és szuperkönnyűek – olyan megjelenéssel bírnak, mintha egyenesen a fejbőrből nőnének. Szinte egybeolvad a te saját hajaddal és észrevehetetlen bármely szögből nézve is. Még akkor is, amikor a legdrasztikusabb feltűzést választod.

ITT VAGYUNK NEKED – Wir sind nur dann glücklich, wenn auch Du überglücklich bist. Lass Dir also Zeit bei Deinem Einkauf. Denn unsere Extensions kannst Du jederzeit umtauschen oder auch zurückerstatten, solltest Du nicht zufrieden sein. Wir sind immer für Dich da und beantworten jegliche E-Mails innerhalb von 24 Stunden, 5 Arbeitstage die Woche.

 1. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Zsuzsanna igazi party-lány: helyén van a szíve és az esze, így mindenki imádja a baráti összejöveteleken. Akármennyire is veti bele magát a buliba, még a parti végén is szuperül fest a haja: ragyogóan egészséges, és hosszú. Bár az igazat megvallva ez a siker részben az OxY csatos póthajának köszönhető.

  Ez a csatos póthaj nagyon különleges, hiszen 100 %-ig emberi hajból készült. Hozzásegít ahhoz, hogy a frizurád mindig szép csillogó, egyenletesen hosszú, puha, és egészséges legyen. Semmi műcucc nincs benne, és nem rakoncátlankodik egy kicsit sem.

  Tökéletesen simul az egyéniségedhez, és azt teszel vele, amit csak akarsz: kiegyenesítheted, begöndörítheted, befonhatod, sőt, akár festheted is. Próbáld ki te is az OxY csatos póthajat, és legyél az összejövetelek sztárja!

  Bővebben
 2. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Margit nagyon szeret bulizni, és rengeteg barátja van. A zene és a tánc a mindene. Persze nem akárhogyan libben be a partikra, hiszen csinos, és a legszebb mosolyán kívül a csatos póthaját is felveszi.

  Az OxY csatos póthaj dússágával igazán nőies, és szexi megjelenést kölcsönöz neki. A hajkoronája így kicsattan az egészségtől, fénylik, és pont olyan hosszú, amilyennek szereti.

  Persze nem mindenféle szedett-vedett anyagból van, hiszen 100 %-ig természetes emberi hajból készül, és semmilyen vegyszerrel (pl. szilikonnal) nincs kezelve a felülete. Próbáld ki te is az OxY csatos póthajat, és nyűgözd le az ismerőseidet!

  Bővebben
 3. Normál ár: 46 798,12 Ft

  Akciós ár: 39 905,05 Ft

  Judit imád társasági életet élni. Mindene a ritmus és a tánc, az ereiben lüktet a boggie. Mindig vidám, és jókedvű, nem csoda, hogy imádják a barátai? Persze nem véletlen ez a határtalan magabiztosság, hiszen nem csak a lelkét, hanem a külsejét is karban tartja.

  Ebben nagy segítsége az OxY csatos póthaj, mely dússágával igazán nőies, és szexi megjelenést kölcsönöz neki. A hajkoronája így kicsattan az egészségtől, fénylik, és pont olyan hosszú, amilyennek szereti.

  Persze nem mindenféle szedett-vedett anyagból van, hiszen 100 %-ig természetes emberi hajból készül, és semmilyen vegyszerrel (pl. szilikonnal) nincs kezelve a felülete. OxY csatos póthaj- Bye-bye sprőd, durva tapintású haj, üdv gyönyörű hajkorona!

  Bővebben
 4. Normál ár: 45 068,74 Ft

  Akciós ár: 40 526,93 Ft

  Margit nagyon szeret bulizni, és rengeteg barátja van. A zene és a tánc a mindene. Persze nem akárhogyan libben be a partikra, hiszen csinos, és a legszebb mosolyán kívül a csatos póthaját is felveszi.

  Az OxY csatos póthaj dússágával igazán nőies, és szexi megjelenést kölcsönöz neki. A hajkoronája így kicsattan az egészségtől, fénylik, és pont olyan hosszú, amilyennek szereti.

  Persze nem mindenféle szedett-vedett anyagból van, hiszen 100 %-ig természetes emberi hajból készül, és semmilyen vegyszerrel (pl. szilikonnal) nincs kezelve a felülete.

  Bővebben