OxY Csatos Póthaj

Az OxY Extensionsnél mindenünk a vidám, egyszerű, gyors és pénztárcabarát, ugyanakkor gyönyörű hajhosszabbítás. Amint az látható, imádjuk a csatos póthajakat minden hosszúságban, sűrűségben és stílusban. Az OxY hajhosszabbításoddal minden egyes 24 órából egy nagyszerű "haj-nap" kerekedik.

Az OxY csatos póthaj a tökéletes, szupergyors megoldás a lélegzetelállító hajkoronához. Ez a te utad minden egyes napon! Szinte azonnali, útra való stílus, miközben a saját hajad szabadon nőhet a ragasztó károsító hatása és a hajfelvarrás hátrányai nélkül.

A magas minűségű, kényelmes polimer-bevonatú csatoknak köszönhetűen az OxY csatos póthaj segítségével kényelmesen és gyorsan, akár percek alatt változtathatsz a megjelenéseden. A nagy, feltűnő és hullámos hajtól a rövid és sima frizurán át, a csatok annyiszor változtathatóak, ahányszor a megjelenésed azt megkívánja – azaz ahányszor ruhát/outfitet cserélsz.

6 egyszerű ok amiért megéri az OxY Extensionst választani

Az ügyfeleink imádnak bennünket – és Te is imádni fogsz. Itt van, hogy miért.

INSTANT HOSSZÚSÁG – Megnövesztenéd a hajadat, de akár évekig is ugyanolyan hosszú marad? Rémálmaid vannak egy fodrászszalonban átélt rossz élménytől? Talán egyszerűen csak a hosszú, selymes loknijaidat hiányolod? Bármi is legyen az ok, az OxY hajhosszabbítással gyönyörű és azonnali hajat kaphatsz.

HULLÁMZÓ DÚSSÁG – Átváltozás kevesebb mint öt perc alatt: vékony, lelapuló és durva hajból vastag, egészséges, dús kinézet.

SZÁZ SZÁZALÉKBAN KÁROSODÁS NÉLKÜLI – Az OxY Extensions viselése teljességgel biztonságos, és soha nem károsít, miközben a természetes hajad tovább növekedhet. Csatold fel vagy le, amikor csak szeretnéd!

EGYFORMA HOSSZÚSÁGÚ SZÁLAK – A tetejétől az aljáig a mi luxusminőségű póthajaink csodálatosan teltek. Az egyedülálló előállítási folyamat során eltávolítjuk a rövidebb hajszálakat, ezzel biztosítva az egyenletesen hosszú szálakat.

LÁTHATATLAN ÉS KÖNNYEDEBB – A póthajaink láthatatlanok és szuperkönnyűek – olyan megjelenéssel bírnak, mintha egyenesen a fejbőrből nőnének. Szinte egybeolvad a te saját hajaddal és észrevehetetlen bármely szögből nézve is. Még akkor is, amikor a legdrasztikusabb feltűzést választod.

ITT VAGYUNK NEKED – Wir sind nur dann glücklich, wenn auch Du überglücklich bist. Lass Dir also Zeit bei Deinem Einkauf. Denn unsere Extensions kannst Du jederzeit umtauschen oder auch zurückerstatten, solltest Du nicht zufrieden sein. Wir sind immer für Dich da und beantworten jegliche E-Mails innerhalb von 24 Stunden, 5 Arbeitstage die Woche.

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Mária csodaszép lány. Magabiztosan jár az elegáns magas sarkú cipőjében, és a ruhája is nagyon csinosan áll neki. Nem számít hová megy, a csatos póthaja tökéletes megjelenést biztosít a számára. Egyfajta védjegye lett már.

  Az OxY csatos póthaj a legjobb minőségű, 100%-ig természetes emberi hajból készült. Nem szilikonozott, tényleg ennyire egyenletesen sima, és fénylő. Gyönyörű hajat varázsol a viselőjének, hiszen nem gubancosodik, vagy kuszálódik össze. Stílusosan szeretnél kinézni? Akkor kövesd Mária példáját, és vesd bele magad a napba!

  Az OxY csatos póthaj úgy viselkedik, mintha a saját hajad lenne, hiszen tökéletesen belesimul abba. Kiváló minőségű, hiszen a legjobbat akarjuk neked adni. Csak csatold fel, és legyél a nap Hősnője!

  Bővebben
 2. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Anna egy belevaló nő a javából, saját cége van, és nap mint nap rengeteget dolgozik a céljain. Ahhoz, hogy igazán meggyőző lehessen az üzleti ajánlata, nap mint nap dolgoznia kell a termékein és szolgáltatásain, és a megjelenésére is gondosan ügyelnie kell.

  Az OxY csatos póthaj ebben segíti, hiszen a frizurája tökéletes vele. Így jöhet egy üzleti tárgyalás, egy meeting, vagy akár csak egy vacsorával egybekötött megbeszélés, mindig büszke lehet a hajkoronájára.

  Az OxY csatos póthajjal te is még gyönyörűbb lehetsz, hiszen a 100 %-ig emberi hajból készült póthaj hozzásegít ahhoz, hogy a frizurád mindig szép csillogó, egyenletesen hosszú, és egészséges legyen.

  Próbáld ki a csatos póthajat, és meglásd, bele fogsz szeretni, annyira könnyű a használata!

  Bővebben
 3. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Zsuzsanna igazi party-lány: helyén van a szíve és az esze, így mindenki imádja a baráti összejöveteleken. Akármennyire is veti bele magát a buliba, még a parti végén is szuperül fest a haja: ragyogóan egészséges, és hosszú. Bár az igazat megvallva ez a siker részben az OxY csatos póthajának köszönhető.

  Ez a csatos póthaj nagyon különleges, hiszen 100 %-ig emberi hajból készült. Hozzásegít ahhoz, hogy a frizurád mindig szép csillogó, egyenletesen hosszú, puha, és egészséges legyen. Semmi műcucc nincs benne, és nem rakoncátlankodik egy kicsit sem.

  Tökéletesen simul az egyéniségedhez, és azt teszel vele, amit csak akarsz: kiegyenesítheted, begöndörítheted, befonhatod, sőt, akár festheted is. Próbáld ki te is az OxY csatos póthajat, és legyél az összejövetelek sztárja!

  Bővebben
 4. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Julianna az igazi példa arra, hogy léteznek még természetes szépségek. Alig sminkeli magát, mégis gyönyörű, és egyszerűségével mindenkit elbűvöl. A haja viszont nem túl dús, de psszt, ezt csak ő tudja, hiszen mivel a póthaja sem egy mű termék, tökéletesen belesimul a fruzurájába.

  Az OxY csatos póthaj azoknak is tökéletes, akik a természetesség hívei, hiszen 100%-ig emberi hajból készül, és nincs vegykezelve. Natúr szépséget biztosít, és kipótolja a saját hajkoronádat.

  Ha pedig kicsit megbolondítanád, csak vedd elő a hajformázóidat, és egyenesítsd ki, kreppeld, göndörítsd be, csatold, tűzd fel, ahogy tetszik.

  Az OxY csatos póthaj segít kiemelni a természetes megjelenésedet.

  Bővebben
 5. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Ildikó a színpadra vágyik, ahol bemutathatja a tehetségét. A családja, a barátai, és a munkatársai is biztatják, hiszen valóban úgy gondolják, hogy ez az ő útja. A lány nem bízza a véletlenre, hogy jó első benyomást érjen el: beszerezte a kedvenc modelljét az OxY csatos póthajak közül, és már alig várja, hogy megmérettesse magát a zsűri előtt. Már azt is eltervezte, hogy gyönyörűen begöndöríti az egész haját, és így még dúsabbnak fog tűnni a haja.

  Te is bárhol viselheted a kiváló minőségű, 100%-ig emberi hajból készült, OxY csatos póthajat, nem fog cserben hagyni. A segítségével gyönyörű, és tündöklő lehetsz, akárhová is mész, ráadásul kedvedre formálhatod, így biztosan nem unod meg.

  Bővebben
 6. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Irén mindig tökéletesen néz ki. Vajon hogy csinálja? Titkát csak a legközelebbi barátai és családtagjai ismerik, ami nem más, minthogy külsejét csatos póthajjal dobja fel. Mindig úgy néz ki, mint egy manöken egy divatlapból. Nem csoda, hogy mások is kedvet kapnak a póthajhoz.

  Az OxY csatos póthaj a legjobb minőségű, 100%-ig természetes emberi hajból készült. Nem szilikonozott, tényleg ennyire egyeneletesen sima, és fénylő. Gyönyörű hajat varázsol a viselőjének, hiszen nem gubancosodik, vagy kuszálódik össze. Sítlusosan szeretnél kinézni? Akkor kövesd Irén példáját, és vesd bele magad a napba!

  Az OxY csatos póthaj úgy viselkedik, mintha a saját hajad lenne, hiszen tökéletesen belesimul abba. Kiváló minőségű, hiszen a legjobbat akarjuk neked adni. Csak csatold fel, és legyél a nap Hősnője!

  Bővebben
 7. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Mónika remek csaj, és igazán belevaló. Szabad szellem, aki imád utazni, és élvezni az életet. Kalandjain hű társa az OxY csatos póthaja, amit árhol is jrjon a világon, mindig előszeretettel visel. Hiába, az ég nem áldotta meg dús, fénylő hajkoronával, így muszáj volt besegíteni a természetnek.

  Ám egy cseppet sem érzi úgy, hogy műcsaj lenne, hiszen az OxY csatos póthaj a legjobb minőségű, 100%-ig természetes emberi hajból készült. Nem szilikonozott, tényleg ennyire egyemeletesen sima, és fénylő. Gyönyörű hajat varázsol a viselőjének, hiszen nem gubancosodik, vagy kuszálódik össze.

  Legyél te is mindig szuper csaj, próbáld ki a formázható OxY csatos póthajat, és meglátod, le sem akarod majd venni.

  Bővebben
 8. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Szilvi mindene a csillogás, és a ragyogás. Az ő világa csupa luxus és flitter. Éppen ezért szereti, ha a haja is csodásan áll, és kifejezi a kreativitását. Az OxY csatos póthajat azért is imádja, mert ugyanúgy formázhatja, mintha a saját haja lenne, így egyik nap lehet hullámos, a másik nap kreppelt, legközelebb pedig sima, vagy épp feltűzött. Variálhatósága végtelen, és tökéletesen beleillik a csillogó világába.

  Tökéletes ahhoz, hogy variáld, hiszen 100%-ig emberi hajból készült, és nem használtunk hozzá semmilyen vegyszert, hogy ennyire jól nézzen ki.

  Az OxY csatos póthaj úgy viselkedik, mintha a saját hajad lenne, hiszen tökéletesen belesimul abba. Kiváló minőségű, hiszen a legjobbat akarjuk neked adni. Csak csatold fel, és legyél a nap Hősnője!

  Bővebben
 9. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

 10. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5