OxY Póthaj Copf - Mesés Lófarok Könnyedén

Add meg a tökéletes eleganciáját a frizurádnak póthaj copffal! 

Mostantól olyan lehet a hajad, amilyennek megálmodtad, hiszen az Oxy csatos pótcopffal észrevétlenül dúsíthatod a copfodat. 

Soha nem voltál ilyen közel ahhoz, hogy gyönyörű lófarkad legyen 

Szeretnél lófarkat, de egyszerűen túl rövid hozzá a hajad, esetleg nagyon göndör, vagy túl rendetlen? Akárhogy próbálod, nem tudod normálisan összefogni? Jó hírünk van: nem kell heteket, vagy hónapokat várnod arra, hogy teljesüljön az álmod. Neked is lehet szexi lófarkad egyszerűen, két lépésben!

Nyűgözd le a barátaidat

Az OxY pótcopfot számtalan alkalommal viselheted: az irodában, iskolában, randin, de akár kirándulásokon is. Miért is ne lehetne Izgalmasabb a külsőd holnaptól?

Próbáld ki a pótcopfot, és tündökölj!

Készen állsz arra, hogy üdvözöld a tükörben az új önmagad? Nézz körül pótcopfjaink között, és válaszd a hozzád illő színt. A lófarkat saját magad is fel tudod tenni, hiszen nagyon egyszerű a használata. 

Már holnaptól új frizurád lehet! 

Szinte észrevehetetlen, hogy nem a saját hajad, hiszen a haj tökéletesen fedi a csatot, így senkinek sem tűnik fel ez a szépségtrükk. 

Elérhető változatok: Koromfekete, Természetes Fekete, Kávébarna, Sötétbarna, Csokoládébarna, Gesztenyebarna, Hamvas Barna, Világosszőke.

OxY póthaj copf – lófarok gyorsan, elérhető áron.

 1. Normál ár: 27 465,82 Ft

  Akciós ár: 26 507,71 Ft

  Gyönyörű, természetes hatású lófarok.

  Hanna sosem gondolta volna, hogy lesz póthaja, de nagyon megtetszett neki a lehetőség, így hát kipróbálta az OxY Póthaj copfot koromfekete színben.

  Imádja, és rendszeresen hordja, mert ahhoz, hogy neki ilyen hosszú lehessen, még sok évnek el kell telnie. Türelmetlen volt, már most szép akart lenni. Sikerült neki, hiszen a pótcopffal mindig nagyon csinos, és ez az önbizalmának is jót tesz.

  Az is fontos volt a számára, hogy a lófarka ne legyen mesterkélt hatású, hiszen semmi kedve nem volt ahhoz, hogy beálljon a műnők sorába.

  Szereti a pótcopfját, mert nem kell attól tartania, hogy meglazul a csat, és egy óvatlan pillanatban tönkreteszi a napját azzal, hogy leesik, és szégyenbe kerül. Az OxY Póthaj copf magabiztosan viselhető, és tökéletesen illeszkedik a természetes hajához.

  A termék kiváló minőségű, így büszkén hordható bármilyen alkalomra.

  Használd te is, amíg a hajad meg nem nő annyira, hogy saját copfod lehessen!

  Bővebben
 2. Normál ár: 27 465,82 Ft

  Akciós ár: 26 507,71 Ft

  "Látod Lénát, milyen csinos? &még a lófarka is mennyire egyben van!"- súg össze két lány a diszkóban.

  Tény, az OxY Póthaj copffal nem fogsz tudni elrejtőzni a tömegben, hiszen csodálnivaló frizurád lesz tőle.

  Bármilyen alkalommal tudod viselni, hiszen göndöríthető, vasalható, és ugyanúgy mosható, mint a saját hajad. Annyira természetes, hogy szinte te is elhiszed, hogy a sajátod. Ez jó, mert nem kell feszengened sehol, meg fogdosni, ott van-e még...Jól tart, és elbűvölő külsőt ajándékoz neked.

  Miért várnál éveket, hogy copfod lehessen, ha már most megvalósíthatod az álmodat?

  Tényleg bárhová felveheted, mert szép, fényes, és dús. Kiegészíti a külsőd egy állásinterjún, helyt áll egy szokásos munkanapon, de akár randira is tökéletes, és még elbűvölőbb lehetsz vele.

  Az OxY Póthaj copf magabiztosan viselhető, és tökéletesen illeszkedik a természetes hajadhoz. Próbáld ki a Természetes Fekete színt, és legyél gyönyörű szép, akárhová mész.

  Bővebben
 3. Normál ár: 27 465,82 Ft

  Akciós ár: 26 507,71 Ft

  Laurának nagyon töredezett volt a hajvége, ezért levágatta. Így viszont sajnos csak egy egészen aprócska copfja van, ami folyton kibújik a gumiból. Ráadásul nagyon hiányzik neki a haja, sokszor odakap a nem létező hajvégéhez, hogy végighúzza rajta a kezét, de sajnos már nem találja ott a mesés lófarkát.

  Viszont így, rövidebb frizurával nem is érzi magát nőiesnek, és sokkal kisebb a kedve kimozdulni otthonról. Pedig hívják a barátai mindenféle programokra, de sokszor visszautasítja, hiszen nem elégedett a tükörképével.

  Ebből lett elege a legjobb barátnőjének, aki nem akarta, hogy a lány tovább szomorkodjon.

  Laura először iszonyat szkeptikusan fogadta az OxY Póthaj copf ajándékot, de aztán kezdett megbarátkozni a gondolattal, hiszen nagyon vágyott már egy lófarokra.

  Szerencsére könnyen fel tudta magának csatolni, és egy percig sem érezte azt, hogy nem a sajátja lenne. Újra társasági lénnyé vált, és vidáman készülődött a programokra.

  Te is szeretnél póthaj copfot? Válaszd a sötétbarna színű OxY Póthajat, és meglátod, sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben.

  OxY Póthaj copf, a szépséged őre.

  Bővebben
 4. Normál ár: 27 465,82 Ft

  Akciós ár: 26 507,71 Ft

  Réka áldja azt a napot, amikor először felcsatolta a pótlófarkát. Akkor érezte ugyanis magát hosszú idő óta először nőiesnek. Mindig vékony szálú haja volt, ezért már régóta vágyott rá, hogy kipróbálja, milyen dús lófarkú csajnak lenni, és úgy végigsétálni az utcán, hogy közben lobog utána a copfja.

  A csokoládébarna színű OxY Póthaj copf tökéletesen bevált neki, még göndöríteni is szokta, hiszen nagyszerűen kezelhető.

  A pótcopffal olyan szexis lehetsz, mint még soha. Tedd próbára, és zsebeld be a dicséretek sorát.

  Nem leszel tőle műnő, hiszen ha jól választasz színt, akkor teljesen beleolvad majd a saját hajszínedbe.

  Vasald, göndörítsd, és hódíts!

  A selymes pótcopf feldobja majd a napod, vagy az estéd, attól függően, hogy mikor viseled. Ne csak vágyakozz a hosszabb copf után, hiszen könnyedén meg tudod valósítani még ma.

  Használd te is, amíg a hajad meg nem nő annyira, hogy saját copfod lehessen!

  Bővebben
 5. Normál ár: 27 465,82 Ft

  Akciós ár: 26 507,71 Ft

  Regina ma arra ébredt, hogy semmihez sincs kedve. Idegesen kinyomta az ébresztőórát, és arra gondolt, hogy lehet mégsem megy el az esti buliba, hiszen úgyis rosszul néz ki, nincs egy jó gönce se, és még a haja is annyira rövid, hogy nem tud belőle semmilyen izgalmas frizurát kreálni.

  Aztán délután bekopogott hozzá egy jó barátnője, és előhúzott a táskájából egy gesztenyebarna színű OxY póthajat. Sosem használt még ilyesmit, de aztán mégis feltűzte, és azon kapta magát, hogy vidámabb lett, és elkezdett sminkelni.

  Sok nőnek jelent problémát, hogy nem érzi magát szexi nőnek, mert túl rövid, vagy vékony szálú a haja. Néhányan csak szeretnének végre egy kicsit másképp kinézni, megújulni, de nem akarnak bevállalni semmilyen drasztikus változtatást.

  Ha te is így vagy ezzel, a csatos póthajjal szuperül jársz, hiszen természetes hatású, és percek alatt feltehető. Nem csak simán hordhatod, hiszen tudod formázni, göndöríteni, vasalni, kreppelni, és persze mosni is.

  Te is szeretnél póthaj copfot? Válaszd a csokoládébarna színű OxY Póthajat, és meglátod, sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben.

  OxY Póthaj copf, a szépséged őre.

  Bővebben
 6. Normál ár: 27 465,82 Ft

  Akciós ár: 26 507,71 Ft

  Veronika egyszerűen csak szeretett vonzóbb lenni, ám tudta, hogy ezt nem a hajával éri el, mert legalább 2 év kell ahhoz, hogy újra olyan hosszú legyen, mint mielőtt levágatta. Persze alaposan megbánta, de a könnyei nem hozzák vissza a csodás copfját.

  Szerencsére a fodrásza ajánlotta neki az OxY póthaj copfot, és ő azon nyomban kedvet kapott hozzá. Gondolta, menti a menthetőt, de valójában sokkal többet kapott. A póthaj ugyanis nagyon szépen belesimult a hajába, és az új ismerőseinek abszolút nem kellett magyarázkodnia, hogy a sajátja-e, hiszen tényleg annak tűnt.

  Te is szeretnél póthajat? Ha beszerzed, akkor szuper nőies lehetsz, és nem kell lemondanod arról sem, hogy formázd.

  A termék kiváló minőségű, így büszkén hordható bármilyen alkalomra, akár csak ha leugrasz a boltba, akár akkor, amikor randizni mész szíved választottjával. Persze, egy fergeteges buliban is megállja a helyét.

  Veronika nem bízza a véletlenre a megjelenését. És Te?

  Bővebben
 7. Normál ár: 27 465,82 Ft

  Akciós ár: 26 507,71 Ft

  Persze hogy nem kell arra várnod, hogy megnőjön a hajad újra, hiszen enélkül is lehet csoda szép a hajad. Az OxY póthaj copf bizony megadja a napod hangulatát, hiszen lenyűgözően fog állni. A hajad újra dús, fényes, és könnyen kezelhető lesz.

  A póthaj copf kiválóan tart, nem esik le magától, remekül formázható, és szuper nőies külsőt varázsol neked.

  Nem leszel tőle műnő, hiszen ha jól választasz színt, akkor teljesen beleolvad majd a saját hajszínedbe.

  Vasald, göndörítsd, és hódíts az új külsőddel!

  A selymes pótcopf feldobja majd a napod, vagy az estéd, attól függően, hogy mikor viseled. Ne csak vágyakozz a hosszabb copf után, hiszen könnyedén meg tudod valósítani még ma.

  Remek szépségtrükk, és igazán könnyen felhelyezhető. Próbáld ki, gyönyörű, természetes hatású lófarkad lesz.

  Használd te is, amíg a hajad meg nem nő annyira, hogy saját copfod lehessen!

  Bővebben