Special Offers

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Normál ár: 45 068,74 Ft

  Akciós ár: 40 526,93 Ft

  Krisztina igazán vagány csaj, úgy döntött, hogy idén megméretteti magát egy országos tehetségkutató versenyen. Mivel szeretne nagyon magabiztos lenni, a színpadon társa az OxY csatos póthaj lesz. Tudja, hogy a segítségével sokkal magabiztosabban mozog és énekel majd, így nem kérdés, hogy feltuzi a hajába.

  Az OxY csatos póthaj 100%-ig kezeletlen emberi hajszálakból tevodik össze, így egyáltalán nem kelt muvi hatást. Göndörítheted,

  egyenesítheted, ahogy tetszik. Sot, ha ahhoz támad kedved, be is festheted, így újítva meg a külsodet.
  OxY csatos póthaj – társ a siker deszkáin, hiszen a segítségével gyönyöru, és tündöklo lehetsz.

  Bővebben
 2. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Azt mondják, a vörös hajat tudni kell viselni, és Szilvi tudja is! Gyönyörű vörös haja már a védjegyévé vált, és ő maga is imádja a tüzes tincseket. Csak egy szívfájdalma van: nem elég dús a haja. Ezt a problémát az OxY csatos póthajak vörös árnyalatával szokta megoldani, ami tökéletesen passzol a hajszínéjez. Hatalmas pluszt ad a hajának, így még gyönyörűbbek az egyébként is figyelemreméltó tincsei.

  Az OxY vörös csatos póthaj 38 centiméteres hosszúságával még bőven az a kategória, ami nem hat természetellenesnek, ellenben látványosan szebbé varázsolja a hajadat. Fényes, csillogó, de 100 százalékig eredeti haj, ezért kiválóan belesimul a saját tincseidbe, nem fog elütni. Próbáld ki, hogy a Te vörös hajkoronád is teljes pompával ragyogjon!

  Bővebben
 3. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Saci az a típus, aki nem szereti a hétköznapi megjelenést, ezért igyekszik mindig feldobni valamivel a hajviseletét, hogy egy kicsit vidámabb, feltűnőbb legyen. Az egyik kedvenc eszköze ehhez az OxY kék csatos póthaj, amit néhány mozdulattal hozzárakhat saját hajához, és máris látványosabb lesz a frizurája. A hatást fokozandó, sokszor kreppeli, göndöríti a póthajat az eredetivel, amit gond nélkül megtehet, hiszen 100 százalék emberi hajról van szó, tehát ugyanúgy formázható, mint a saját.

  Ha te is vágysz egy kis fűszerre a mindennapokba, próbáld ki, milyen vagy kék hajjal! Viselheted akár alkalomszerűen, akár napi szinten a csatos póthajat, váltogathatod a frizurádat, ahogyan kedved tartja. Ha egyszer kipróbálod, garantáltan nem fogsz tudni többé lemondani róla!

  Bővebben
 4. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Vivinek már szinte védjegye a szőke haja, nem is festené soha más színűre, hiszen ez passzol hozzá igazán. Hosszú évekig hordani egy árnyalatot azonban unalmas lehet, márpedig ő szereti az apró, de mégis látványos változásokat. Éppen ezért döntött úgy, hogy kipróbálja a piszkosszőke árnyalatot, ami a szőkének egy kicsit változatosabb, trendibb verziója. 50 centis csatos OxY póthajával gyorsan látványos változást ért el, ami annyira tetszett neki, hogy többé le sem veszi!

  Ha Te is szeretnél egy kis vadságot vinni szőke hajadba, próbáld ki ezeket a csodás, hosszú tincseket! A piszkosszőke árnyalat nem túlságosan extrém, azonban távolról sem unalmas – pont annyi plusz van benne, amennyi kell. Kiváló minőségű, 100 százalékban eredeti hajból készült csatos póthajadat ugyanúgy formázhatod, mint a sajátodat, így ezerféle frizurát készíthetsz!

  Bővebben
 5. Normál ár: 45 068,74 Ft

  Akciós ár: 40 526,93 Ft

  Sára a hétköznapokban remekül elvan saját hajával, de ha az alkalom megkívánja szeret nagyon látványos hajkölteményekkel megjelenni. Saját eperszőke hajához OxY eperszőke csatos póthajat szokott használni, így a céges bulikon mindenkit lehengerel a frizurájával, hiszen nem ez a megszokott tőle.

  Ha Te is szeretnéd alkalomadtán magadra vonni a környezeted figyelmét egy látványosan meghosszabbodott, illetve dúsult hajzuhataggal, érdemes kipróbálnod csatos póthajunkat, aminek köszönhetően olyan frizurákat is készíthetsz, amihez a saját hajad kevés lenne! 100 százalék valódi haj, így vasalhatod, kreppelheted, göndörítheted nyugodtan, bírni fogja a strapát!

  Bővebben
 6. Normál ár: 16 752,29 Ft

  Akciós ár: 14 673,54 Ft

  Nincs készleten

  A pink haj igazán laza és bevállalós lányoknak való, pont olyanoknak, mint Niki, aki imádja a kissé extrém külsőt. Ő az egész haját egy harsány rózsaszín árnyalatban hordja, de még ezt is előszeretettel turbózza fel pink színű OxY csatos póthajjal. Saját rövidebb haját szokta 38 centiméteresre hosszítani a póthajjal, így még feltűnőbbé varázsolhatja.

  Te is szívesen viselsz extrém frizurát? Próbáld ki a pinket ezzel a 100 százalék emberi hajból készült csatos póthajjal! Festheted hozzá rózsaszínre a sajátodat is, de jól mutat akár más színnel keveredve is – extrémebb körökben egyébként is divat a többszínű haj. Vedd elő a kísérleteződ énedet, és próbálj ki egy igazán élénk viseletet!

  Bővebben
 7. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Lillától az igazán extrém hajviselet távol áll, de mivel ő maga sem egy szürke személyiség, diszkrét, szőke haját szereti megbolondítani egy kis rózsaszínnel – nem sokkal, csak annyival, hogy egy kicsit megcsillanjon benne a rózsaszín. Ennyi még a munkahelyén is belefér. Az eperszőke árnyalat pontosan ezt adja: semmi extrém szín, éppen csak egy kis fűszer a szőkébe.

  Ha Te is éppen erre vágysz, és esetleg fel is turbóznád a hajad hosszát és tömegét, válaszd az OxY eperszőke csatos póthajat, mely 70 grammos, és 50 centiméter hosszú. Így a szín is a lehető legszebb lesz, és még a hossz és a dússág is látványosan nő. Hordhatod akár minden nap, formázhatod is nyugodtan, hiszen 100 százalék valódi haj, ezért pontosan úgy is viselkedik!

  Bővebben
 8. Normál ár: 45 068,74 Ft

  Akciós ár: 40 526,93 Ft

  Zoé nem szeret belesimulni a környezetébe, ez pedig a haján is meglátszik: platinaszőke fürtjeivel azonnal magára vonzza a tekinteteket. Hogy még feltűnőbb legyen, gyakran visel 60 centiméter hosszú, 160 gramm tömegű OxY csatos póthajat, platinaszőke színben, ami tökéletesen belesimul saját hajába, így senkinek nem tűnik fel a „csalás”, csak csodálkoznak a rengeteg hajon.

  Ha Te sem szeretnél éveket várni arra, hogy hosszan leomló hajzuhataggal büszkélkedhess, válaszd ezt az egyserű megoldást, és pótolj egy kicsit a hajadba! Platinaszőke hajadhoz a platinaszőke árnyalat tökéletes kiegészítés lesz, amit kedvedre formázhatsz majd a mindennapokban, hiszen a póthaj 100 százalék emberi hajból készül, ezért bármit csinálhatsz vele, amit a saját hajaddal.

  Bővebben

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5