OxY Csatos Póthaj

Az OxY Extensionsnél mindenünk a vidám, egyszerű, gyors és pénztárcabarát, ugyanakkor gyönyörű hajhosszabbítás. Amint az látható, imádjuk a csatos póthajakat minden hosszúságban, sűrűségben és stílusban. Az OxY hajhosszabbításoddal minden egyes 24 órából egy nagyszerű "haj-nap" kerekedik.

Az OxY csatos póthaj a tökéletes, szupergyors megoldás a lélegzetelállító hajkoronához. Ez a te utad minden egyes napon! Szinte azonnali, útra való stílus, miközben a saját hajad szabadon nőhet a ragasztó károsító hatása és a hajfelvarrás hátrányai nélkül.

A magas minűségű, kényelmes polimer-bevonatú csatoknak köszönhetűen az OxY csatos póthaj segítségével kényelmesen és gyorsan, akár percek alatt változtathatsz a megjelenéseden. A nagy, feltűnő és hullámos hajtól a rövid és sima frizurán át, a csatok annyiszor változtathatóak, ahányszor a megjelenésed azt megkívánja – azaz ahányszor ruhát/outfitet cserélsz.

6 egyszerű ok amiért megéri az OxY Extensionst választani

Az ügyfeleink imádnak bennünket – és Te is imádni fogsz. Itt van, hogy miért.

INSTANT HOSSZÚSÁG – Megnövesztenéd a hajadat, de akár évekig is ugyanolyan hosszú marad? Rémálmaid vannak egy fodrászszalonban átélt rossz élménytől? Talán egyszerűen csak a hosszú, selymes loknijaidat hiányolod? Bármi is legyen az ok, az OxY hajhosszabbítással gyönyörű és azonnali hajat kaphatsz.

HULLÁMZÓ DÚSSÁG – Átváltozás kevesebb mint öt perc alatt: vékony, lelapuló és durva hajból vastag, egészséges, dús kinézet.

SZÁZ SZÁZALÉKBAN KÁROSODÁS NÉLKÜLI – Az OxY Extensions viselése teljességgel biztonságos, és soha nem károsít, miközben a természetes hajad tovább növekedhet. Csatold fel vagy le, amikor csak szeretnéd!

EGYFORMA HOSSZÚSÁGÚ SZÁLAK – A tetejétől az aljáig a mi luxusminőségű póthajaink csodálatosan teltek. Az egyedülálló előállítási folyamat során eltávolítjuk a rövidebb hajszálakat, ezzel biztosítva az egyenletesen hosszú szálakat.

LÁTHATATLAN ÉS KÖNNYEDEBB – A póthajaink láthatatlanok és szuperkönnyűek – olyan megjelenéssel bírnak, mintha egyenesen a fejbőrből nőnének. Szinte egybeolvad a te saját hajaddal és észrevehetetlen bármely szögből nézve is. Még akkor is, amikor a legdrasztikusabb feltűzést választod.

ITT VAGYUNK NEKED – Wir sind nur dann glücklich, wenn auch Du überglücklich bist. Lass Dir also Zeit bei Deinem Einkauf. Denn unsere Extensions kannst Du jederzeit umtauschen oder auch zurückerstatten, solltest Du nicht zufrieden sein. Wir sind immer für Dich da und beantworten jegliche E-Mails innerhalb von 24 Stunden, 5 Arbeitstage die Woche.

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Erzsébet imádja, ha tökéletesen nézel ki. Reggel hosszasan sminkel, és gondosan ellenőrzi a megjelenését a tükörben. Természetesen a haját is szereti szépen hordani, ezért olykor kiegészíti azt egy csatos póthajjal, hogy még szebb lehessen aznap.

  Ha te is az a típusú nő vagy, aki szereti, ha jól néz ki a haja, és elégedett mosollyal nyugtázod a bókokat, akkor a csatos póthaj tesz majd pontot a tökéletes megjelenésedre.

  Ne félj tőle: a fejed búbjától az aljáig természetes emberi hajból készült, nincs rajta semmilyen bevonat, így tuti biztonságos. Mivel meseszépen fénylő, hosszú, dús hajad lesz tőle, biztosan téged is levesz majd a lábadról.Csak gyorsan fel kell helyezned, és már indulhat is egy mosolygós nap!

  Bővebben
 2. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Éva igazi üzletasszony a javából. Amikor reggel megjelenik a tárgyalóban, minden szem rá szegeződik, hiszen olyan klasszul néz ki, mintha egy címplaplány lenne. Persze sokat dolgozik azért, hogy a külseje is tükrözze a profizmusát. Többek között OxY csatos póthajat használ.

  Ha neked is rövid, vagy vékony szálú a hajad, a csatos póthajjal újra fénylően egészséges, hosszú, és dús lehet.

  100 %-is természetes emberi hajból készül mindenféle felületi kezelés nélkül, így teljesen biztonságos. Polimer bevonatú csatjai kényelmessé, természetessé teszik a viselését.

  Mutasd meg vele az egyéniségedet az irodában, a munkahelyeden, az utcán, és bárhol, amerre jársz. Kíváncsiak vagyunk, neked melyik lesz a kedvenc OxY csatos póthajad!

  Bővebben
 3. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Margit nagyon szeret bulizni, és rengeteg barátja van. A zene és a tánc a mindene. Persze nem akárhogyan libben be a partikra, hiszen csinos, és a legszebb mosolyán kívül a csatos póthaját is felveszi.

  Az OxY csatos póthaj dússágával igazán nőies, és szexi megjelenést kölcsönöz neki. A hajkoronája így kicsattan az egészségtől, fénylik, és pont olyan hosszú, amilyennek szereti.

  Persze nem mindenféle szedett-vedett anyagból van, hiszen 100 %-ig természetes emberi hajból készül, és semmilyen vegyszerrel (pl. szilikonnal) nincs kezelve a felülete. Próbáld ki te is az OxY csatos póthajat, és nyűgözd le az ismerőseidet!

  Bővebben
 4. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Ágnes igazi természetes szépség, aki csak ránéz, elmosolyodik. Az arca gyönyörű, és valahogy olyan kislányosan bájos. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy a csatos póthajat is nemes egyszerűséggel tudja hordani: senki meg nem mondaná, hogy nem valódiak a dús hajtincsek.

  Az OxY csatos póthaj a legjobb minőségű emberi hajból készül, fényes, ragyogó, és 100%- ban természetes (nem tartalmaz szilikonos bevonatot sem). Természetes megjelenés biztosít, nem borzolódik össze, és gyönyörűen belesimul viselője hajának többi részébe.

  Ha szeretnéd, nagyszerűen egyszerű frizurákat készíthetsz belőle: kivasalhatod, kreppelheted, göndörítheted, hiszen úgy viselkedik, mint a saját hajad.

  Bővebben
 5. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Erika szeretné megmutatni magát a világnak de tudja, hogy a haja állapota hagy némi kívánnivalót maga után. Éppen ezért szépségének fokozása érdekében tudatosan beveti az OxY csatos póthajat.

  Hihetetlen, hogy tud egy póthaj ennyit dobni az ember lányának megjelenésén. Az eddig lelapulásra hajlamos, élettelen, fakó haj gyönyörűen dússá, és csillogóvá válik.

  Te is bárhol viselheted a kiváló minőségű, 100%-ig emberi hajból készült, OxY csatos póthajat, nem fog cserben hagyni. A segítségével gyönyörű, és tündöklő lehetsz, akárhová is mész, ráadásul kedvedre formálhatod, így biztosan nem unod meg.

  Bővebben
 6. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Eszter csodaszép csaj, mindig tündököl, és jól tudja, hogy ebben a csatos póthajának is nagy szerepe jut. Nem tehet róla, teljesen sprőd és rövid a haja, akárhogy növeli, csak lassan moccan.

  Az OxY csatos póthaj viszont kihúzza a slamasztikából, és mivel 100%-ig természetes, vegykezelés nélküli emberi hajból készül, gyönyörűen mutat a frizurájában, és természetes összhatást biztosít.

  Göndörítheted, egyenesítheted, ahogy tetszik. Sőt, ha ahhoz támad kedved, be is festheted, így újítva meg a külsődet.
  Ha rád fér egy kis újítás, és vonzóbb szeretnél lenni, az OxY csatos póthajat imádni fogod.

  Bővebben
 7. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Edit örökmozgó nő, szeret utazgatni, eljárni otthonról, megismerni más kultúrákat, és ismerkedni az emberekkel. Magabiztosságát egyrészt remek nyelvtudásának köszönheti, másrészt annak, hogy OxY csatos póthajat visel.

  Mivel folyton mozgásban van, iszonyú fontos neki, hogy jól tartson, és ne csússzon le egy óvatlan pillanatban. Természetesen szépnek is kell lennie. Szerencsére mindkét kritériumot teljesíti az OxY csatos póthaj, mely garantáltan teljes mértékig emberi hajból készül, amit nem javítanak fel vegyszerekkel, hiszen nélkülük is gyönyörű.

  Formázd, ahogyan szeretnéd, és legyél ellenállhatatlan nő, bárhol is jársz éppen a világban.

  Bővebben
 8. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Anita igazán csajos csaj, szeret mindent, ami csillogó, és vonzódik a luxushoz. Éppen azért viseli az OxY csatos póthajat, hiszen tökéletes minőségű, és a hajába felcsatolva még bombasztikusabban néz ki, mint előtte.

  A 100%-ig emberi hajból összetevődő OxY csatos póthajat 5 percen belül fel tudod illeszteni a hajadba, ráadásul nagyon kényelmes viselni is. Nem hullik, nem rakoncátlankodik, úgy viselkedik, mint a sajátod. Hozzáad a megjelenésedhez, és magabiztos tartást ad a frizurának.

  Szép, egyenes szálakból tevődik össze, nincs benne babahaj. Dúsítja, meghosszabbítja a frizurát, és gyönyörűvé varázsolja a viselőjét.
  Próbáld ki a csatos póthajat, és legyél tündöklő, sugárzó szépségű nő.

  Bővebben
 9. Normál ár: 23 739,70 Ft

  Akciós ár: 21 800,69 Ft

  Márti sok mindent köszönhet magabiztosságának, cserfességének, és barátkozós stílusának. Ám kétségkívül az OxY csatos póthaj is sokat dob a róla alkotott vélemény megformálásban, hiszen gyönyörű hajkölteményt szokott kreálni belőle.

  Persze nem mindenféle szedett-vedett anyagból van, hiszen 100 %-ig természetes emberi hajból készül, és semmilyen vegyszerrel (pl. szilikonnal) nincs kezelve a felülete.

  OxY csatos póthaj- Bye-bye sprőd, durva tapintású haj, üdv gyönyörű hajkorona!

  Bővebben
 10. Normál ár: 46 798,12 Ft

  Akciós ár: 39 905,05 Ft

  Katalin tipikus magyar csaj, kényesen ügyel a megjelenésére. Nem hiúság ez, de nagyon szereti, ha a külseje makulátlanul ápolt. Az öltözködésén, és a sminkjén túl a hajápolásra is figyel. Sajnos elég vékony szálú a haja, de csatos póthajjal szerencsére sokat tud rajta javítani.

  Az OxY csatos póthajat 5 percen belül fel tudja illeszteni a hajába, ráadásul nagyon kényelmes viselnie is. Nem hullik, nem rakoncátlankodik, úgy viselkedik, mint a saját haja. Hozzáad a megjelenéséhez, és magabiztos tartást ad a hajának.

  Szép, egyenes szálakból tevődik össze, nincs benne babahaj. Dúsítja, meghosszabbítja a frizuráját, és gyönyörűvé varázsolja a viselőjét.
  Próbáld ki a csatos póthajat, és legyél tündöklő, sugárzó szépségű nő.

  Bővebben

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3