OxY Csatos Póthaj

Az OxY Extensionsnél mindenünk a vidám, egyszerű, gyors és pénztárcabarát, ugyanakkor gyönyörű hajhosszabbítás. Amint az látható, imádjuk a csatos póthajakat minden hosszúságban, sűrűségben és stílusban. Az OxY hajhosszabbításoddal minden egyes 24 órából egy nagyszerű "haj-nap" kerekedik.

Az OxY csatos póthaj a tökéletes, szupergyors megoldás a lélegzetelállító hajkoronához. Ez a te utad minden egyes napon! Szinte azonnali, útra való stílus, miközben a saját hajad szabadon nőhet a ragasztó károsító hatása és a hajfelvarrás hátrányai nélkül.

A magas minűségű, kényelmes polimer-bevonatú csatoknak köszönhetűen az OxY csatos póthaj segítségével kényelmesen és gyorsan, akár percek alatt változtathatsz a megjelenéseden. A nagy, feltűnő és hullámos hajtól a rövid és sima frizurán át, a csatok annyiszor változtathatóak, ahányszor a megjelenésed azt megkívánja – azaz ahányszor ruhát/outfitet cserélsz.

6 egyszerű ok amiért megéri az OxY Extensionst választani

Az ügyfeleink imádnak bennünket – és Te is imádni fogsz. Itt van, hogy miért.

INSTANT HOSSZÚSÁG – Megnövesztenéd a hajadat, de akár évekig is ugyanolyan hosszú marad? Rémálmaid vannak egy fodrászszalonban átélt rossz élménytől? Talán egyszerűen csak a hosszú, selymes loknijaidat hiányolod? Bármi is legyen az ok, az OxY hajhosszabbítással gyönyörű és azonnali hajat kaphatsz.

HULLÁMZÓ DÚSSÁG – Átváltozás kevesebb mint öt perc alatt: vékony, lelapuló és durva hajból vastag, egészséges, dús kinézet.

SZÁZ SZÁZALÉKBAN KÁROSODÁS NÉLKÜLI – Az OxY Extensions viselése teljességgel biztonságos, és soha nem károsít, miközben a természetes hajad tovább növekedhet. Csatold fel vagy le, amikor csak szeretnéd!

EGYFORMA HOSSZÚSÁGÚ SZÁLAK – A tetejétől az aljáig a mi luxusminőségű póthajaink csodálatosan teltek. Az egyedülálló előállítási folyamat során eltávolítjuk a rövidebb hajszálakat, ezzel biztosítva az egyenletesen hosszú szálakat.

LÁTHATATLAN ÉS KÖNNYEDEBB – A póthajaink láthatatlanok és szuperkönnyűek – olyan megjelenéssel bírnak, mintha egyenesen a fejbőrből nőnének. Szinte egybeolvad a te saját hajaddal és észrevehetetlen bármely szögből nézve is. Még akkor is, amikor a legdrasztikusabb feltűzést választod.

ITT VAGYUNK NEKED – Wir sind nur dann glücklich, wenn auch Du überglücklich bist. Lass Dir also Zeit bei Deinem Einkauf. Denn unsere Extensions kannst Du jederzeit umtauschen oder auch zurückerstatten, solltest Du nicht zufrieden sein. Wir sind immer für Dich da und beantworten jegliche E-Mails innerhalb von 24 Stunden, 5 Arbeitstage die Woche.

 1. Normál ár: 21 701,20 Ft

  Akciós ár: 19 928,69 Ft

  Erzsébet imádja, ha tökéletesen nézel ki. Reggel hosszasan sminkel, és gondosan ellenőrzi a megjelenését a tükörben. Természetesen a haját is szereti szépen hordani, ezért olykor kiegészíti azt egy csatos póthajjal, hogy még szebb lehessen aznap.

  Ha te is az a típusú nő vagy, aki szereti, ha jól néz ki a haja, és elégedett mosollyal nyugtázod a bókokat, akkor a csatos póthaj tesz majd pontot a tökéletes megjelenésedre.

  Ne félj tőle: a fejed búbjától az aljáig természetes emberi hajból készült, nincs rajta semmilyen bevonat, így tuti biztonságos. Mivel meseszépen fénylő, hosszú, dús hajad lesz tőle, biztosan téged is levesz majd a lábadról.Csak gyorsan fel kell helyezned, és már indulhat is egy mosolygós nap!

  Bővebben
 2. Normál ár: 42 779,62 Ft

  Akciós ár: 36 478,45 Ft

  Katalin tipikus magyar csaj, kényesen ügyel a megjelenésére. Nem hiúság ez, de nagyon szereti, ha a külseje makulátlanul ápolt. Az öltözködésén, és a sminkjén túl a hajápolásra is figyel. Sajnos elég vékony szálú a haja, de csatos póthajjal szerencsére sokat tud rajta javítani.

  Az OxY csatos póthajat 5 percen belül fel tudja illeszteni a hajába, ráadásul nagyon kényelmes viselnie is. Nem hullik, nem rakoncátlankodik, úgy viselkedik, mint a saját haja. Hozzáad a megjelenéséhez, és magabiztos tartást ad a hajának.

  Szép, egyenes szálakból tevődik össze, nincs benne babahaj. Dúsítja, meghosszabbítja a frizuráját, és gyönyörűvé varázsolja a viselőjét.
  Próbáld ki a csatos póthajat, és legyél tündöklő, sugárzó szépségű nő.

  Bővebben